Om Reachtech

Reachtech är din lokala servicepartner med människan och tekniken i fokus

Reachtech är ett renodlat service- och tjänstebolag med kontor över hela landet. Idag är vi ett fyrtiotal tekniker som hjälper uppdragsgivare med allt inom print- och produktions-maskiner, konferensteknik och tekniskt IT-stöd. Tillsammans har vi flera hundra års erfarenhet och specialistkompetens inom service.

Snabbfotade tekniker

Du får tillgång till snabbfotade tekniker med lång erfarenhet och hög specialist-kompetens inom många service- och tjänsteområden. Vi är lokalt närvarande med ett rikstäckande nätverk av servicecenter.

Vi fokuserar uteslutande på service

Vi är ett renodlat service- och tjänstebolag som fokuserar uteslutande på service, inte försäljning.

Vår starka och inarbetade servicekultur ger er engagerade tekniker som skapar trygghet för dig som kund. Vi sätter en ära i att engagera oss lika mycket i ett litet jobb som i ett stort projekt.

Vi är certifierade

Vi säkrar att servicekvaliteten upprätthålls oberoende av förändringar som kan uppstå inom en organisation. Våra tekniker är certifierade på de ledande varumärkena inom branschen.

Från Malmö i söder till Umeå i norr!

Vi finns på många platser runt om i Sverige och är verksamma i flera städer, inklusive Göteborg, Stockholm, Jönköping, Malmö, Sundsvall, Östersund och Örebro. Med vår breda geografiska närvaro säkerställer vi att våra kunder får snabb och pålitlig service oavsett var de befinner sig.

Välj ditt kontor