Jobba hos oss


Servicechef till Reachtech

På Reachtech arbetar vi för att göra arbetsdagen enklare och mer effektiv för våra kunder genom högkvalitativa konferens- och kontorslösningar. Vårt utbud inkluderar allt från print till avancerad audio- och videoutrustning samt IT-lösningar. Vi värderar innovation, kundfokus och strävar efter långsiktigt hållbara resultat. Våra servicetekniker är experter på allt från rutinmässigt underhåll till komplexa installationer.


Om tjänsten:
Vi söker nu en passionerad och engagerad Servicechef som kommer att leda vårt team av fälttekniker över hela Sverige. I denna nyckelroll är du ansvarig för att effektivt uppfylla våra kunders behov och driva vår affärsutveckling framåt. Du kommer att leda, inspirera och stötta ditt team samtidigt som du ser till att de har tillgång till nödvändiga resurser och verktyg för att leverera service av högsta klass.


Krav och kvalifikationer:
Bevisad erfarenhet av ledarskap och personalansvar.
Stark förmåga att utveckla strategier och uppnå affärsmål.
Relevant erfarenhet från serviceorganisationer, gärna inom print och/eller AV.
Utmärkta kommunikationsförmågor och förmåga att hantera tekniska detaljer i arbetet.
Kapacitet att fungera som VD:ns högra hand med ansvar för att leda och styra teamet.
En drivkraftig ledare som kan initiera och genomföra projekt samt engagera och motivera medarbetarn

Vad kan vi erbjuda?:
ReachTech strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda en inkluderande och dynamisk arbetsmiljö där alla medarbetare känner sig värdefulla. Vi investerar i våra anställdas personliga och professionella utveckling genom kontinuerlig utbildning och karriärmöjligheter. Vårt fokus på balans mellan arbete och privatliv reflekteras i våra flexibla arbetstider och vårt engagemang för medarbetarnas välbefinnande. Som en del av vårt team får du chansen att arbeta med innovativa teknologilösningar och göra en verklig skillnad för våra kunder varje dag. I övrigt har vi kollektivavtal, kortare arbetsvecka än 40 timmar.

Ansökan:
Är du den drivna ledare med stark affärskompetens vi söker? Skicka då din ansökan med CV till vår VD, Daniel Scandurra, på rekrytering@reachtech.se. Vi genomför intervjuer löpande.


Den här rollen erbjuder en unik möjlighet att leda och utveckla ett framgångsrikt team inom en dynamisk och framtidsorienterad organisation. Vi ser fram emot att välkomna en kvalificerad kandidat till vårt team för att fortsätta vår tradition av att leverera exceptionell service till våra kunder.

/

Servicetekniker med förmågan att ställa sig i kundens skor

Vi letar efter fler Servicetekniker till vårt dynamiska team. Vi är ett service- och tjänstebolag som underlättar våra kunders arbetsvardag genom att säkerställa fungerande konferens- och kontorsutrustning allt från print, audio- och video till andra IT lösningar.  Våra servicetekniker hanterar alla typer av serviceuppdrag från rutinunderhåll till komplexa installationer. Som servicetekniker förväntas du vara innovativ och lösningsorienterad, du har kundens behov i centrum och axlar Reachtechs ansikte utåt. 

Vi söker medarbetare till våra kontor i Sundsvall, Malmö, Jönköping samt Västerås/Eskilstuna.

 

Vem är du?

Vi söker dig med tekniskt intresse eller erfarenhet inom liknande servicetekniska områden. Du har kanske arbetat med eller är utbildad som fordonsmekaniker, byggare, elektriker, fiberinstallatör eller likande. Det är bra om du har erfarenhet av teknisk service på kopiatorer och skrivare och/eller installation och felsökning av ljud- och bildlösningar samt videomötesteknik. Har du kunskaper inom nätverkslösningar och grundläggande IT-kompetens är det en bonus. 

En av de viktigaste egenskaperna vi söker är att du är intresserad av att lära dig nya saker och vill arbetar brett med serviceteknik. Utöver det trivs du med att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Du är socialt kompetent, skapar lätt kontakter och värdesätter mötet med människor. Problemlösning är något du brinner för och du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt.

Arbetet sker ute hos våra kunder. Du kan utgå direkt från hemmet och åka direkt till kunderna. Det innebär att du inte nödvändigtvis behöver bo på den orten där vårt kontor är placerat.

God svenska i tal och skrift är ett krav. Körkort är en absolut nödvändighet för rollen. 
Intervjuer genomförs löpande, så skicka in din ansökan redan idag om du är intresserad via rekrytering@reachtech.se

våra andra tjänster

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är service.png

KONFERENSTEKNIK

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mer.png
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är service.png

Tekniskt IT-stöd

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mer.png
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är service.png

Övriga tjänster

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mer.png